За цінами та наявністю дзвоніть та уточнюйте. Сайт у режимі реального часу не оновлюється.

Плити та духовки

Сьогодні на будь-якій кухні можна зустріти різні види побутової техніки, яка відчутно полегшує домашні справи. Рідкісна кухня обходиться без духової шафи, в якій умілі господині готують запаморочливі страви. Але, на жаль, будь-яка техніка може вийти з ладу. Необхідно стежити за станом плит і духовок, так як через несправність може виникнути пожежа, вибух або витікання газу.

Для цього потрібно своєчасно і недорого усувати всі неполадки. Запчастин до духовок безліч. Це і антени, лампи освітлення, перемикачі режимів, ущільнювачі, петлі, тени, термометри, скла, вентилятори і всілякі кріплення і ручки.

Одна з найбільш поширених поломок - несправність вентилятора. Перш ніж змінювати вентилятор, перевірте контакти, може бути проблема в них. При використанні техніки без вентилятора можливий ризик виникнення пожежі. Так як часто він є єдиним охолоджувальним елементом.

Так само, часто пошкоджується скло духової шафи. Пов'язано це або з надмірно високою температурою всередині шафи, або з зносом скла. Без скла готувати заборонено, так як при всіх ваших старань, потрібної температури ви не отримаєте.

При неправильному використанні приладу можлива поломка кнопок і ручок панелі. Незважаючи на те, що вирішити цю проблему досить легко, краще, все таки залучити до цього фахівця, який зможе провести діагностику духовки і усуне поломки.

Можуть виникнути і проблеми і серйозніше. Наприклад, не підтримується потрібна температура. В такому випадку, проблема може бути в теплоізоляційної системі, при пошкодженні оболонки, за рахунок чого відбувається втрата тепла. Вигідно впорається з цією проблемою можуть тільки професіонали.

Для того, щоб духовка працювала довго і справно потрібно:
- використовувати її акуратно і включати тільки для приготування їжі, а не використовувати як обігрівач.
- не підпускайте дітей і людей, які не вміють користуватися приладом.
- протирайте після використання вологою ганчіркою, очищаючи від залишилася їжі, жиру і крихт. Це значно збільшить термін служби вашої духовки.
- проводити генеральне очищення не менше 2-х разів на рік.
- використовувати щадні миючі засоби.
- після приготування відкрийте духовку до повного охолодження.
- заборонено на дно ставити деко, так як це перешкоджає необхідному розподілу тепла і може пошкодити покриття.

Запам'ятайте, дбайливе, грамотне і правильне використання духовки, здатне продовжити термін служби.

ГРАФІК РОБОТИ:
  • Понеділок - п'ятниця : з 9.00 до 17.00
  • Субота: з 10.00 до 14.00
  • Неділя: вихідний
 
Телефони для зв'язку:
Яндекс.Метрика